Ciel Lissens
- Harpiste
Geen aanvragen voor 2024
About Ciel

Ciel Lissens is een elegante harpiste met liefde voor haar instrument. Ze behaalde haar masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium te Gent in 2017. Ciel verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek op uw bruiloft, ceremonie, diner, feest of receptie, maar beschikt ook over het repertoire en de techniek om een klassiek recital te geven als solo-harpiste of in kamermuziekverband.

Harpiste Ciel begon op jonge leeftijd met harplessen bij historische harpiste Hannelore Devaere en vervolledigde haar muziekstudies aan het Koninklijk Conservatorium te Gent onder toezicht van Arielle Valibouse, eerste Soliste aan de Vlaamse Opera.

Ciel Lissens richt zich voornamelijk op klassieke, film-, pop- en folkmuziek. Ze is zowel te boeken als solo-artieste en in duo met viool of fluit. Ze verzorgt de sfeervolle achtergrondmuziek op uw receptie, trouw, expositie, bedrijfsfeest of begrafenis. Ze speelt een recital op uw cultureel evenement, congres of verjaardagsfeest.

Laat u inspireren door de foto’s, muziek en video’s op deze pagina en sociale media. Neem contact op met harpiste Ciel Lissens per e-mail.

Op zoek naar partituren voor de harp?

Download gratis de Irish Traditional "Down by the Sally Gardens"

Beniewd naar meer? Naar de webshop!
Ik aanvaard geen nieuwe aanvragen in 2024.
[email protected]